Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Scenis Prompt Srl-d
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Promovare online Meseriasi-Constructori
299 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Suna Mesterul stie exact de ce ai nevoie in materie de promovare online in domeniul constructiilor pentru ca sa atragi cat mai multi clienti multumiti si care sa te recomande.

Conceptul Suna Mesterul nu este doar un portal de promovare online sau o platforma care distribuie serviciile tale catre beneficiar, ci are si misiunea de a rezolva orice problema cu care se confrunta firma ta, de exemplu cand ai nevoie URGENT de materiale, sau executanti noi iti oferim pe loc Oferte rapide si toate la un loc.

Ne axam in principiu pe investitii mijlocii (constructii case, vile, etc) si mari (hale industriale, parcuri rezidentiale, complexe, cartiere private, etc.) pentru care deja am primit solicitari de firme executante si furnizori materiale, de la investitori straini, care cauta cea mai simpla metoda de a primi/colecta ofertele de pe piata. Tot odata portalul deserveste si lucrarile mici, urgente in jurul casei, care pot aparea neprevazut si din acest motiv persoana este nevoita, sa gaseasca URGENT un meserias bun!

Tinta noastra este de 30.000 de executanti si 4.500 de magazine/depozite in toata tara! Nu ne oprim pana cand nu avem tinta propusa si nu vom mai efectua inscrieri dupa ce atingem acest prag. Este important sa deservim toate cerintele beneficiarilor si sa  realizam munca la eficienta MAXIMA!  Evident, ca sa fii in Suna Mesterul va fi si o exclusivitate.

Noi iti oferim calitate, servicii de publicitate profesioniste tinand cont de ideile si preferintele tale.

De ce suntem diferiti fata de alte “platforme”?

• Nu detinem taxe ascunse care sa te blocheze. Exista un abonament de bun simt si atat.
• Este o platforma deschisa, oricine te poate contacta pentru diferite lucrari cu un click. Nu este nevoie de inregistrare din partea beneficiarilor
• Poti construi propriul tau profil iar daca nu te descurci, te ajutam noi
• Interesul nostru este sa deserveasca clientii cu PROMPTITUDINE si SERIOZITATE prin intermediul partenerilor nostri meseriasi-constructori si comercianti
• Mereu pastram beneficiarii, viitori beneficiari aproape de noi prin articole de bloging
• Comisionul nostru pentru intermediere este de 0%. Nu vei plati niciodata pentru nicio lucrare/santier pe  ascuns/ nevazute, ca sa poti oferta. Interesul nostru este ca santierele afisate sa fie REALE, EXISTENTE!
• Prezenta in mediul online este la fel de important si vital ca si prezenta pe teren!
• Mereu te vom informa despre noutati care te pot ajuta sa cresti. Nu doar cei mari au dreptul de a fi mari
• Pentru depozite/magazine oferim afisarea produselor, lista de preturi sau ofertele existente printr-un formular dedicat; pliantele in mapele de prezentare care se acorda beneficiarilor de pe santiere si persoanelor interesate (tiparim peste 10.000).

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura